vállalat

Az MrB Exclusive Beton tervező és gyártó céget Budapesten hoztuk létre, mely napjainkban a lehető legkorszerűbb betontechnológiával és innovációval rendelkezik ma Magyarországon.

Cégünk vállalja hazai és külföldi ügyfelek teljes körű kiszolgálását, elképzeléseinek minden igényt kielégítő megvalósítását.

rólunk

Az MrB Exclusive Beton új cég, mely mögött fiatalos lendületű csapat áll: tehetséges tervezők, tapasztalt gyártók, technológusok és designerek. Cégünk alapja a modern kutatás, a technológiai újítások megtalálása, majd ezek kreatív alkalmazásával készítjük el magas színvonalú termékeinket, melyek természetesen megfelelnek a legújabb szabványok elvárásainak.

 
 

csapat

Az MrB Exclusive Beton csapata sok éves gyártási tapasztalatát tervezéssel és a designnal egészíti ki. Csapatunk anyagkutató tudósokból, mérnökökből, kommunikációs szakemberből, művészekből, építészekből, valamint adminisztratív szakértőkből áll, akik hazai és külföldi tapasztalataikkal segítik a cég folyamatos fejlődését. Kollégáink neves hazai és külföldi egyetemeken szerezték diplomájukat.

Az MrB Exclusive Beton csapata nyitott az újdonságokra, továbbra is növekszik, fejlődik, ahogyan az innováció és design kapui megnyílnak előtte.

filozófia

Miért csináljuk ezt a tevékenységet? Mert valamennyiünk számára érdekes és szórakoztató! Szeretünk tervezni, kísérletezni, új anyagokat kutatni.

Az MrB Exclusive Beton nagyra értékeli a designerek, a technológusok munkáját. Egy új innovációnál már az első lépésben bevonjuk őket a megvalósításba, közösen fejlesztünk, hogy a végeredmény a legtökéletesebb termék legyen.

Mint minden vállalatnak, nekünk is célunk, hogy sikeresek legyünk. Az MrB Exclusive Beton sikerét az elégedett vevői visszajelzésekből nyeri, melynek alapja az exklúzív minősége.